skip to main
|
skip to sidebar
Malins skafferi
Mat och annat gott!
tisdag 3 mars 2009
Svartpeppar
Jag brukar alltid köra med hel svartpeppar som jag mortlar. Det tycker jag ger i särklass den bästa pepparsmaken, och man kan själv lätt bestämma grovleken på pepparkornen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
▼
2009
(42)
►
juni
(1)
►
maj
(3)
▼
mars
(18)
Cocktailmat
Vilken fest!
Sushi
Fest
Korvstroganoff med blomkålspuré
Morotssoppa
Ikea
Laktosfri creme cheese
Chokladcupcakes med banan och jordnötter
Fläskfilégryta på rester
Baksugen..
Konferensmat
Brolio
Svartpeppar
Läsning
Majs- och chorizosoppa!
Biogodis
Tulpaner och blåbärsris.
►
februari
(20)
►
2008
(5)
►
juni
(2)
►
april
(3)
Om mig
Malin
Stockholm, Sweden
Visa hela min profil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar